Врати

 

 

ВХОДНА ВРАТА НА СГРАДАТА

   Внимателно избираме входната врата за всяка наша сграда, защото ни е важно да осигурим на клиентите си надежден и сигурен продукт с красива визия.

    При последните ни сгради се доверихме на "PIRNAR"- утвърден производител на качествени и стилни врати без аналог на българсия пазар.

               

 

                                                    увеличи изображенията

 

                                           

ВХОДНИ ВРАТИ НА АПАРТАМЕНТИТЕ

  Входните врати на апартаментите ни са блиндирани, с по два листа от поцинкована ламарина от по 1,60мм и с цяла метална каса, която възпрепятства влизането с взлом. Със защита срещу взлом е и патронът на вратата, а заключването е тристранно. Вратите са облечени с MDF в различни, събразени с интериора цветове. Праговете са от естествен камък.

      

    

                                                   увеличи изображенията

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

  Интериорните (вътрешните) ни врати са с масивна конструкция, с плътен пълнеж от  MDF и с PVC покритие. То се отличава с изключителна здравина, устойчиво е на високи температури, на различни химични вещества (почистващи препарати), на надраскване, удароустойчиво, трудно се износва и не избелява. Вратите са с двойно по- дълъг живот и се поддържат лесно.

     

                                    

 

          

ГАРАЖНИ ВРАТИ

  Гаражните ни врати са на фирма "Novoferm""- секционни, изработени от плътни панели от двустенни толоизолирани секции и с ел. механично задвижване или тип "летящо крило"