История

 

    „КАСТ” ЕООД е основана през 1992г., с цел инвестиране в застрояването на недвижими имоти в столицата и страната. Само за няколко години името ни се налага на пазара като синоним на качество и бързина при изпълнение на инвестиционни проекти.

   Философията и политиката на дружеството са съсредоточени в осъществяването на модерни архитектурни решения и качествено изпълнение, които да осигуряват на обитателите си практично и привлекателно местоположение на жилищните обекти и ваканционни курорти. Стараем се да постигнем не само максимално удобство, предпочитани условия за живеене, но държим на лоялност и дългосрочни отношения с тези, които са ни се доверили.
   До сега компанията има завършени жилищни сгради в Столичните квартали Възраждане, Лозенец, Бели брези, Хладилника, Дървеница, Света Троица, Банишора, Овча купел, в района на Симеоновско шосе.
   Те са доказателство за постигнатото удовлетворение на съвременните изисквания на пазара за модерно и функционално жилище на удобно местоположение.
   В планинския курорт Банско изградихме петзвездния комплекс Royal Bansko, който се намира съвсем близо до първата станция на кабинковия лифт и предлага всички модерни условия за отдих.

 

 

Сподели