Настилки и Облицовки

   Държим на материали, които съчетават практичното с естетичното. Пример за това са настилките в жилищните ни сгради  (общи части, тераси, търговски помещения), за които винаги използваме качествени продукти. В миналото - гранитогреси на утвърдени италиански производители като Ragno, Impronta Ceramiche  и Supergress, а през последните години, в отговор на желанието ни да предоставим на клиентите си енергоефективни жилища от висок клас, се доверяваме на естествения камък (мрамор и гранит).

НАСТИЛКИ

     За луксозното изпълнение на общите части и терасите в нашите сгради, използваме естествен камък - здрав, дълготраен и екологичен материал, който наред с това създава стилна и изискана атмосфера. Предимство на пода от естествен камък както през зимата, така и през лятото, е способността му да отдава акумулираната топлина, което допринася допълнително за енергоефективността на сградата. 

       

     

         

                                          

                                                    увеличи  изображенията

            

ОБЛИЦОВКИ

  Фасадите при партерното ниво на всички наши сгради, на което разполагаме търговските помещения /офиси и магазини/, са с облицовка от естествен камък-  здрав, дълготраен и екологичен материал, чиито предимства са красива визия и устойчивост на атмосферни влияния. На практика покритието от естествен камък е почти вечно- материалът не променя своя външен вид в продължение на столетия.

                             

 

        

                                                    увеличи  изображенията