Жилищен комплекс в ж.к. "Малинова долина"

Жилищен квартал „Малинова долина” е нов, съвременен квартал, предпочитан заради комуникативното си местоположение, което позволява едновременно бърз и лесен достъп до централната част на София и Витоша. Парцелът ни е разположен на границата на кв. „Малинова долина“ и кв. „Студентски град“, на 4.5 км от централната градска част и предлага изключителна гледка към планината.

Локация на квартала:
– на изток – кв. „Младост“ 4, на 10 мин. път доБизнес парк София и околните офиси;
– на запад кварталът граничи с бул. „ Симеоновско шосе”, който  улеснява значително достъпа до квартал „Симеоново”, на юг – до него се стига за 5 минути; до лифта – за около 10 минути, а на север- до централната част на София, като времето за достъп е в рамките на 10-15 минути.
– на север – квартал „ Студентски град” – един от съвременните квартали на София. Тук, в непосредствена близост  до имота ни, са разположени Зимен дворец на спорта,  който разполага с ледена пързалка, спортни центрове, заведения и дискотека и „Националната спортна академия”;
– на юг граничи с Околовръстен път, който осигурява бързото излизане от пределите на София и бърза връзка на изток с магистралите „Тракия” и „ Хемус”.
Кварталът разполага с достъп до разнообразни спортно – развлекателни съоръжения – ледена пързалка в Зимен дворец на спорта, спортната база на НСА,  общински спортни площи, ски- пистите на Витоша, басейни – открити и закрити. В близост до бъдещият ни жилищен  комплекс има детски градини, училища, болници, хранителни супермаркети, зеленчукови пазари  и всичко необходимо за удобен и улесен начин на живот.
Проект „Малинова долина”, в най-общ план, представлява комплекс от отделни жилищна сгради на седем, осем и девет етажа, като на приземния етаж са разположени помещения, предназначени за магазини, кафене, ресторант, фитнес зала. Част от апартаментите на приземните етажи ще имат отделен, самостоятелен двор. Гаражите са подземни, предвидени са също и необходимите паркоместа. Сградата ще покрива всички норми за енергоспестяваща жилищна сграда.