• Качествено строителство

  • office_sofia@kast.bg 02 954 96 93; 02 954 91 34;
Разширено търсене
Допълнителни опции
We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Разширено търсене
Допълнителни опции
we found 0 results
Your search results

Качествени параметри


pvc    Използваме PVC- дограма с шесткамерни профили, с троен стъклопакет, с което ви осигуряваме  по-ефикасна термоизолация и намален разход на енергия. Профилите притежават отлични топло- и шумоизолиращи свойства, а също така са с дълъг експлоатационен живот.
Стъклопакетът, който е със стъкло тип  „4-сезона”, спестява енергия и през лятото, и през зимата. Разходите за охлаждане намаляват с най-малко 40 %, а тези за отопление – наполовина, в сравнение с обикновен стъклопакет. Благодарение на функцията “соларен контрол”, стъклопакетът, който ползваме,  отразява два пъти повече слънчева енергия,  в сравнение с обикновен стъклопакет и не се нуждае от допълнителна слънчева защита. Осигурява комфорт и прохлада дори и в най-горещите дни, ограничава количеството слънчева енергия, проникваща в помещенията и намалява нуждата от климатична инсталация. Намалява и количеството UV лъчи, с което  предметите и мебелите в помещението се запазват за по- дълго време. Имат три пъти по- висока термоизолация през зимата,  в сравнение с обикновените стъклопакети. Студената зона в близост до прозорците и загубата на топлина намаляват значително.

За луксозното изпълнение на общите части и терасите в нашите сгради,  използваме  естествен камък- красив и екологичен материал, който  придава  усещане за вечност и непреходност, успокоява и зарежда с положителна енергия,  издържа на натоварвания и атмосферни влияния без да променя  визията си, придава  натурално излъчване и блясък.
Доверяваме се и на  продуктите на италиански производители на висококачествен гранитогрес – Ragno, Impronta Ceramiche  и Supergress. Това са компании, които съчетават традиция в присъствието на пазара с новаторски дизайн, стил и високо качество.

     За стените в нашите сгради използваме керамичните блокове  POROTHERM на Wienerberger, които  са  с вертикални кухини, много на брой камери и отлична  топлоизолация.  С POROTHERM 25 N+F без допълнителна защита се осигурява необходимият коефициент на топлопреминаване  за външни стени.
Керамичните блокове POROTHERM са и с много добри звукоизолационни характеристики  и дори и при тънки преградни стени, изграждани с   POROTHERM 12 N+F, се постигат изискваните за  защита от шум  за преградни стени в жилища.
    Блоковете POROTHERM притежават отлични якостни показатели и са подходящи за изграждане на носещи стени.

asansior1

Електрическите асансьори, които инсталираме в нашите сгради, са произведени от добре известната фирма „Изамет”. Моделите на кабините, които предпочитаме са Lux L и Lux IS. Можете да ги разгледате тук:

http://www.izamet.com/

Използваме топлоизолационни системи на утвърдени производители, с  10 см дебелина на графитните плочи от полистирен, които са с подобрени топлоизолационни свойства, с точни размери, не променят формата си и са устойчиви на стареене, не се свиват, трудно горими са. Мазилката е  устойчива на атмосферни влияния, силно водоотблъскваща, с минимална склонност към замърсяване, с активен самопочистващ ефект, с висока степен на паропропускливост.